Wij reinigen tapijt voor particulieren en bedrijven in Zwolle en omgeving. Vraag hieronder gratis een offerte aan.

Cinco Tapijtreiniging Zwolle maakt uw huis gegarandeerd veiliger en schoner!

Wij bieden u werelds beste tapijtreiniging aan. Onze machines, materiaal en technieken zijn altijd up to date en van de beste kwaliteit. Ons team wordt continu bijgeschoold om u van de beste service te voorzien.

Cinco Tapijtreiniging Zwolle reinigt tapijt, kleden en meubels voor particulieren en voor bedrijven in heel Zwolle en omgeving!

Expertise en effectiviteit zijn van groot belang als het over tapijt reinigen gaat. Verschillende soorten tapijt kunnen vragen om een verschillende behandeling. Afhankelijk van de kleur, vezel, staat van het tapijt en uw wensen stellen wij de meest geschikte reinigingsmethode vast.

Wij sturen altijd een ervaren professional. Cinco Tapijtreiniging Zwolle is gecertificeerd door de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging en is al actief sinds 1989 in Zwolle.

Normaal gesproken adviseren wij sproei extractie tapijtreiniging. Dit omdat dit de meest grondige reinigingsmethode is die u zult aantreffen. Uw tapijt zal volledig gespoeld worden. Echter afhankelijk van uw tapijt en uw wensen kunnen wij er soms ook voor een andere reinigingsmethode kiezen.

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie op al onze diensten. Als u om welke reden dan ook niet helemaal blij bent met het geleverde resultaat, dan maken wij het opnieuw voor u schoon, 100% GRATIS! Mocht u nog niet tevreden zijn dan geven wij u uw geld terug. Dat vinden wij bij Cinco Tapijtreiniging Zwolle wel zo eerlijk! Dit krijgt u zwart op wit!

Gratis Online Offerte