Vloerkleed Reinigen Almelo

Woont u in Almelo en wilt u uw vloerkleed laten reinigen? Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van vloerkleden. Wij komen uw vloerkleed gratis ophalen in heel Almelo en omgeving.

Vloerkleden zijn er in alle soorten en maten en niet elk vloerkleed kan op dezelfde manier gereinigd worden. Om schade en kleurdoorloop te voorkomen is het belangrijk om uw vloerkleed door een specialist te laten reinigen. Cinco Cleaning heeft als enige Nederlands bedrijf het Master Rug Cleaning certificaat. Zo kunt u uw tapijt met een gerust hart bij ons achterlaten. Lees verder om meer te weten te komen over onze werkwijze.

Wij zijn ook gespecialiseerd in:

Vloerkleed laten reinigen

Gratis Telefonisch Advies 0546-571707

30 Dagen 100% Tevredenheidsgarantie Vloerkleed Reinigen Almelo

“Als u op welk moment ook, binnen 30 dagen na aflevering niet 100% tevreden bent met het behaalde resultaat dan zullen we er alles aan doen om dit op te lossen. Dit kan betekenen dat we het tapijt nogmaals in behandeling nemen, terugkomen om een gedeelte of alles te reinigen, vlekken opnieuw te behandelen of andere nabehandelingen te verzorgen. 100% Gratis. Als wij het probleem niet op kunnen lossen dan kunt u vragen om een teruggave van de reinigingskosten. Deze storten we dan zonder vragen weer terug op uw rekening. Even goede vrienden..”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Wat zeggen onze klanten over ons?

Lees hier wat recensies van onze klanten of kijk wat ze over ons zeggen bij klantenvertellen.nl.

René Brouwer

Fantastisch hoe mooi de kleden zijn geworden. en wat een vriendelijke medewerkers. Dit bedrijf weet hoe het hoort. gewoonweg geweldig.

A. Rubbens

Wat een topbedrijf. Heldere communicatie. Prijsopgave zonder verborgen extra’s. En het kleed van wol/zijde is als nieuw! Ik beveel Cinco zeker aan.

Jacqueline Van Brugge

Ons wollen kleed prima gereinigd en voelt lekker zacht aan. Snelle reactie en prima communicatie! Scherpe prijs en prima service.

Jo Van Schijndel

Hartelijk dank voor de vlotte en duidelijke afhandeling. Alleskeurig volgens afspraak. We zijn zeer content over het resultaat. Alles weer mooi fris. Ik had, na de golf rode port over het witte kleed, niet durven te hopen dat het zo goed zou worden.We zijn er heel blij mee.

M. Schraven

Geweldige service, afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Ons tapijt is als nieuw. Vond het een risico omdat het tapijt bestaat uit wol en linnen, producten die krimp gevoelig zijn. totaal niet gekrompen. Perfect. Dit bedrijf is echt een aanrader.

Ted Anema

Wij hebben een kleed laten schoonmaken door Cinco. Vanaf het eerste contact tot en met het vandaag weer terug leveren van het schone kleed 100% complimenten over de service en communicatie. Zelden kom je deze service nog tegen. In één woord ‘PERFECT’. Mvrgrt Ted

Gratis Telefonisch Advies 0546-571707

Werkwijze vloerkleed reinigen Almelo

Zoals we eerder al zeiden kunnen niet alle vloerkleden op dezelfde manier gereinigd worden. Een zijden tapijt zal op een andere manier gereinigd moeten worden dan een tapijt met synthetische vezels. Een antiek wollen tapijt moet weer op een andere manier gereinigd worden dan een modern hoogpolig wollen tapijt.

De voorinspectie is daarom de belangrijkste stap in het reinigingsproces. Hier bekijkt een tapijtspecialist grondig uw tapijt en stelt vast hoe uw vloerkleed het beste gereinigd kan worden.

Over het algemeen bestaat het reinigingsproces uit de volgende stappen:

 • Ophalen – Wij halen uw vloerkleed gratis op in heel Almelo en omgeving.
 • Voorinspectie – Alle tapijten worden eerst grondig geïnspecteerd op mogelijke risico’s.
 • Kloppen – De meeste vloerkleden worden machinaal geklopt maar sommige worden ook met luchtblazers of met de hand geklopt. Dat hangt helemaal af van wat voor vloerkleed u heeft.
 • Reiniging – Er zijn verschillende manieren om uw vloerkleed te reinigen sommige worden handmatig gereinigd en andere machinaal. Ook worden er verschillende producten gebruikt voor verschillende vezels. Voor een wollen tapijt gebruiken we bijvoorbeeld een speciaal product wat de wolvezels niet aantast waardoor de eigenschappen van de wol behouden blijven.
 • Nabehandelen – Eventuele vlekken die nog niet zijn verwijderd krijgen een nabehandeling om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.
 • Spoelen – Het spoelen is een belangrijke stap. Zo blijft er geen residu achter en trekt het na de reiniging geen vuil aan.
 • Drogen – Onder optimale omstandigheden wordt het tapijt in 24 uur gedroogd.
 • Nacontrole en Inpakken – Als het tapijt droog is zullen we nog een laatste controle doen en het tapijt vervolgens inpakken.
 • Afleveren – Wij leveren uw tapijt gratis af en leggen deze voor u op de plek in heel Almelo en omgeving.

Gratis Telefonisch Advies 0546-571707

Huisdierongelukje op uw vloerkleed? 100% Geurgarantie!

Bij ons weet u zeker dat u uw tapijt weer schoon en fris terugkrijgt.

Huisdieren zijn heel leuk en lief maar ook uw hond of kat kan soms een ongelukje hebben. Als dit gebeurt is het natuurlijk heel vervelend maar gelukkig niet het einde van de wereld. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van nare geurtjes uit tapijt. Sinds 1989 verwijderen wij geuren van huisdierongelukjes door middel van beproefde methodes.

Wij geven als één van de weinige bedrijven in Nederland 100% garantie op geur van huisdierongelukjes. Dit kan urine, ontlasting of braaksel zijn.

Geef bij het aanvragen van de offerte aan dat het gaat om een huisdierongelukje. Wij zorgen voor de rest.

vloerkleed reinigen almelo

Certified Master Rug Cleaner

Cinco Cleaning mag zich als enige Nederlands bedrijf een Certified Master Rug Cleaner noemen. Dit betekend dat we de kennis en ervaring hebben om uw vloerkleed op de beste manier te reinigen. Wat betekend dit voor u?

 • Altijd opgeleide en ervaren specialisten die uw vloerkleed behandelen
 • Garantie op maximaal reinigingsresultaat
 • Onafhankelijke geschillencommissie
vloerkleed reinigen Almelo

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw vloerkleed.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 0546-571707 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte

Uw gegevens zijn veilig, lees meer over hoe wij uw gegevens beschermen.