logo cinco cleaning

Zijden Vloerkleed Reinigen

zijden vloerkleed reinigen

Bent u de trotse eigenaar van een prachtig zijden vloerkleed? Zo eentje die de kamer waarin hij is neergelegd helemaal tot leven en bloei laat komen? U geniet keer op keer van het geweldige kunstwerk en de sfeer die het kleed geeft. U wilt vast nog lang blijven genieten van dit mooie kunstwerk. Dat vraagt om een goede verzorging.

Een goede verzorging van uw zijden vloerkleed gaat verder dan het vloerkleed regelmatig te stofzuigen. Zijden vloerkleden zijn erg waardevol en vragen om specifieke kennis voor goed onderhoud. Behandel je een zijden vloerkleed verkeerd dan is er een grote kans dat vezels beschadigen of kleuren doorlopen.

Factoren die daarbij een belangrijke rol spelen zijn: het land van herkomst van het vloerkleed, de kwaliteit van de gebruikte materialen, de gebruikte kleurstoffen en de leeftijd van het vloerkleed.

De kwaliteit van het vloerkleed speelt ook een belangrijke rol in de schoonmaak en daarmee in de levensduur van uw mooie kleed. Is het vloerkleed van mindere kwaliteit en wordt het schoongemaakt met water dan bestaat de kans dat de kleuren vervagen. Hoe weet u nu of u een kleed van goede kwaliteit heeft? Het land van herkomst speelt hierin een grote rol. Goede kwaliteit kleden zijn gemaakt van natuurlijk zijde en komen vaak uit Perzië of China. Deze tapijten zijn minder gevoelig voor kleurvervaging.

Een zijden vloerkleed reinigen vraagt om expertise. Wij adviseren u dan ook om uw mooie vloerkleed vakkundig te laten reinigen. Cinco Cleaning voert vooraf een grondige inspectie uit en kijkt naar de kwaliteit, de kleur, de vezels en de vlekken die op het kleed aanwezig zijn. Aan de hand van deze inspectie kiezen wij de meest geschikte reinigingsmethode. We gebruiken zacht water zodat de vezels niet uitharden. We behandelen eerst de aanwezige vlekken en reinigen vervolgens het hele kleed. De laatste stap is het aanbrengen van een beschermende coating. Het resultaat is een mooi én schoon vloerkleed waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Vraag hier een Gratis Online Offerte aan voor het reinigen van uw zijden vloerkleed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lazen ook: